gipszkartonozás szobafestés

Köszöntöm weboldalamon!

Pulai István vagyok, több, mint 45 éve dolgozom szobafestőként, előbb kisiparosként, majd egyéni vállalkozóként számos elégedett ügyféllel rendelkezem.. Családi vállalkozásunkban fiammal lassan 18 éve dolgozunk együtt szolgáltatásainkat bővítettük : a festés, mázolás, tapétázás mellett vállalunk gipszkartonozást, villanyszerelést, burkolást, járulékos kőműves munkákat, festés után takarítást, lakás átalakítást, lakásfelújítást.


Számomra elsődleges a munka minősége és a megrendelő elégedettsége, emellett a tiszta munkavégzés, illetve a megrendelőkkel a jó kapcsolat és a kölcsönös bizalom megteremtése.


Számos területen nyújtunk szolgáltatást Önnek. Fő tevékenységünk a szobafestés-mázolás-tapétázás valamint a gipszkartonozás és a belső átalakítások köré csoportosul. Foglalkozunk,laminált parkettázással és dryvit hőszigeteléssel.


Pontos határidővel, korrekt áron, garanciával vállaljuk munkáinkat.


Amikor az ember egy frissen festett lakásba költözik nincs gondja a felújításra. Viszont ahogyan telnek az évek az otthon - legyen az ház, házrész, lakás - felújításra szorul. Lehet ez a komfortérzet növelése, falak elhasználódása, színek kifakulása, szerelési munkálatok utáni helyreállítás, vagy meghibásodás átalakítás miatt. Vállaljuk, hogy otthonát olyanná varázsoljuk, ahogyan Ön megálmodta. A mai világban a szobafestő szakmában is elengedhetetlen a gyors, egyben minőségi munka kivitelezése.


Mi is erre törekszünk! Célunk az, hogy Ön elégedett legyen a munkánkkal és problémamentesen megoldjuk az elképzeléseit, igényeit. Több éves tapasztalat áll mögöttünk és ezt felhasználjuk, hogy minőségi munkát végezzünk. Sok gondot szokott okozni a festés után maradt festék foltok feltakarítása? Mi erre is ügyelünk. A bútorokat letakarjuk, a padlót megóvjuk! A festékcseppeket felmossuk. Magunk után tisztaságot és rendet hagyunk. Ezzel is megkönnyítve az ön dolgát.

Lépjen velünk kapcsolatban bármikor!
Teljesen megbízhat bennük!

szobafestés Budapest, gipszkartonozás Budapest, Szobafestő Budapest,

Kérésére helyszíni felmérést végzünk, ingyenes árajánlatot adunk!