Gipszkartonozás Budapest, gipszkartonozás árak itt.


A gipszkarton válaszfal:

A hagyományos válaszfal szerkezethez képest jelentősen olcsóbb, tisztább és gyorsabb,nincs száradási illetve kötési idő ezáltal időt, pénzt és energiát takarítunk meg. A legjobb megoldás ha gyorsan szeretnénk a meglévő szobát átalakítani, plusz helységgel bővíteni, megosztani akár többre is. Jó megoldás még épületgépészeti és elektromos vezeték elhelyezésére, szerelvények vagy hang- és hőszigetelés beépítésére.


Gipszkarton előtétfal készítése:

jó megoldás ha a helységed hideg, külső falát szeretnénk utólag belülről hőszigetelni, hogy ne sugározza tovább a fal a hideget ezáltal ne hűtse a fűtött lakótered. Továbbá még megoldás lehet az utólagos gépészeti szerelvények elburkolására legyen az víz vezeték, villany vezeték vagy klíma csövek. De kiválóan alkalmazható a gipszkarton előtétfalat ha a régi belső falad vakolata málik, töredezett és nagy munka lenne az újra vakolása-festése, leverése ami rengeteg idővel és piszokkal jár, helyette inkább egy tiszta gyors megoldásként javítható, korszerűsíthető egy újgipszkarton előtétfal felhúzásával.


Száraz vakolás gipszkartonnal:

a lehető leggyorsabb, legegyszerűbb, legtisztább megoldás a vakolatlantégla, Ytong stb.. falszerkezet felületének esztétikus burkolására, előkészítésére a festéshez, tapétázáshoz. Nem kell hozzá a beton, cement, homok, mész csak egy kis elhatározás, bátorság, kézügyesség és ész. A gipszkartonnal száraz vakolt felület jelentősen rövidebb idő alatt készíthető el mint bármelyik cementes alapvakolat felhordása, mert a gipszkarton lap ragasztó száradási ideje jelentősen rövidebb és nem igényel további glettelést csiszolást. Továbbá óriási előnye még a száraz vakolásnak, hogy nem kell utólag glettelni, csiszolni hosszú órákon át a falfelületet mert az elkészült száraz vakolt felületet már készen áll a festésre, alapozásra, burkolásra.

  • fal, válaszfal gipszkartonozás
  • mennyezet gipszkartonozás
  • boltív gipszkartonozás
  • díszítő világításhoz gipszkarton szerelés
  • teljes átalakítás, bontás, kőműves munkák
  • egyéb díszítő elem gipszkartonozás Budapest


A gipszkarton szereléskor: falhoz, mennyezethez, illetve az aljzathoz lévő lyukak segítségével tudjuk rögzíteni az elemeket. Azon egységek amelyek közvetlenül az épülethez kapcsolódnak alkotják a tartószerkezetet ezeknél a célszerű tömítőanyagot alkalmazni. Az érintkezési pontoknál. A rögzítési pontok távolsága 60 – 80 cm. A végleges formát a merevítők felfogatásával érjük el úgy, hogy a már felszerelt fémprofilokhoz lemezcsavarokkal rögzítjük.


Gipszkartonozás árak kedvezően. Gipszkartonozás árak az ön pénztárcájához igazítva.


Telephelyünk: Vecsésen található, Budapesten, Pest megyében dolgozunk, várjuk megrendelését, érdeklődését. Kedvező gipszkartonozás árak mellett. Gipszkartonozás Budapest


Gipszkartonozás Budapest, gipszkartonozás árak

Munkáink:

Kérésére helyszíni felmérést végzünk, ingyenes árajánlatot adunk!