Gipszkartonozás

A gipszkarton válaszfal a hagyományos válaszfal szerkezethez képest jelentősen olcsóbb, tisztább és gyorsabb,nincs száradási illetve kötési idő ezáltal időt, pénzt és energiát takarítunk meg. A legjobb megoldás ha gyorsan szeretnénk a meglévő szobát átalakítani, plusz helységgel bővíteni, megosztani akár többre is. Jó megoldás még épületgépészeti és elektromos vezeték elhelyezésére, szerelvények vagy hang- és hőszigetelés beépítésére.

Gipszkarton előtétfal készítése: jó megoldás ha a helységed hideg, külső falát szeretnénk utólag belülről hőszigetelni, hogy ne sugározza tovább a fal a hideget ezáltal ne hűtse a fűtött lakótered. Továbbá még megoldás lehet az utólagos gépészeti szerelvények elburkolására legyen az víz vezeték, villany vezeték vagy klíma csövek. De kiválóan alkalmazható a gipszkarton előtétfalat ha a régi belső falad vakolata málik, töredezett és nagy munka lenne az újra vakolása-festése, leverése ami rengeteg idővel és piszokkal jár, helyette inkább egy tiszta gyors megoldásként javítható, korszerűsíthető egy újgipszkarton előtétfal felhúzásával.

Száraz vakolás gipszkartonnal a lehető leggyorsabb, legegyszerűbb, legtisztább megoldás a vakolatlantégla, Ytong stb.. falszerkezet felületének esztétikus burkolására, előkészítésére a festéshez, tapétázáshoz. Nem kell hozzá a beton, cement, homok, mész csak egy kis elhatározás, bátorság, kézügyesség és ész. A gipszkartonnal száraz vakolt felület jelentősen rövidebb idő alatt készíthető el mint bármelyik cementes alapvakolat felhordása, mert a gipszkarton lap ragasztó száradási ideje jelentősen rövidebb és nemigényel további glettelést csiszolást. Továbbá óriási előnye még a száraz vakolásnak, hogy nem kell utólag glettelni, csiszolni hosszú órákon át a falfelületet mert az elkészült száraz vakolt felületet már készen áll a festésre, alapozásra, burkolásra.

  • fal, válaszfal gipszkartonozás
  • mennyezet gipszkartonozás
  • boltív gipszkartonozás
  • díszítő világításhoz gipszkarton szerelés
  • teljes átalakítás, bontás, kőműves munkák
  • egyéb díszítő elem gipszkartonozása

Telephelyünk: Vecsésen található, Budapesten, Pest megyében dolgozunk, várjuk megrendelését, érdekődését.

GIGSZKARTONOZÁS

./oldalelemek/gipsz/023.jpg
./oldalelemek/gipsz/024.jpg
./oldalelemek/gipsz/026.jpg
./oldalelemek/gipsz/027.jpg
./oldalelemek/gipsz/032.jpg
./oldalelemek/gipsz/033.jpg
./oldalelemek/gipsz/036.jpg
./oldalelemek/gipsz/046.JPG
./oldalelemek/gipsz/076.JPG
./oldalelemek/gipsz/085.JPG
./oldalelemek/gipsz/086.JPG
Kérésére helyszíni felmérést végzünk, ingyenes árajánlat adunk!